Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Børnenes store køredag

5. juni 2019 - 6. juni 2019

Grundlovsdag er fast køredag for børnene i vores område.

I flere år har det været børn fra Schubertsminde der har fået tilbudet om en tur rundt i området i veteran / classiske køretøjer.

Mange børn og unge er interesserede i spændende biler, men alt for få af dem får den gode oplevelse det er, at køre i en sjælden, gammel bil og møde alle de glade smil i trafikken.
Det vil vi gerne gøre noget ved i KDAK Classic.

KDAK Classic opfordrer hermed alle landets veteranbilejere til, én dag om året, at stille sig selv og sin bil til rådighed for at køre en tur med børn fra landets mange børnehjem.
Efter amerikansk forbillede har klubbens midt- og vestjyske stiftere været på en sådan tur. Det har givet inspiration til opfordringen, der nu lyder til alle landets veteranbilklubber og deres medlemmer.

Børnenes Veterandag kan meget passende falde på en dag i sensommeren, inden bilerne køres i garage for vinteren, eller først på foråret, når de skal ud at rulle igen, siger to af initiativtagerne, Niels Jørgen Kanneworff, Ringkøbing, og Gorm Albrechtsen, Herning.
De foreslår, at danske veteranbilklubber finder sammen om at gøre en bestemt dag om året til “Børnenes Veterandag” og på denne dag vederlagsfrit kører oplevelsestur med børn fra landets børnehjem.

De foreslår, at man rundt om i byerne indgår samarbejde med en lokal organisation eller forening, for eksempel den lokale Rotary-eller Lions klub, der som regel er vant til at tage sig af velgørende og udadvendt arbejde sammen med andre sponsorer.

KDAK Classic® testede opskriften, da 12 gamle biler med en Rolls-Royce og en 12-cylindret Jaguar i spidsen og med politieskorte kørte 30 glade børn og unge med ledere fra børnehjemmet Schubertsminde i Ringkøbing til en oplevelsesrig eftermiddag i Familie- og Fiskeparken i Hee uden for Ringkøbing.

Detaljer

Start:
5. juni 2019
Slut:
6. juni 2019

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.