Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Julefrokost i KDAK classic

27. november / 18.00 23.00

Kære medlem af KDAK og kære deltager i Ringkøbingløbet
Det er os en glæde hermed at fremsende indbydelsen til årets Julefrokost, der i lighed med sidste år afholdes på Hotel Falken, Falkevej 3, 6920 Videbæk. Vi gør opmærksom på, at der er gode muligheder for overnatning til rimelige priser.
Indbydelsen finder du vedhæftet.
Tilmeldingsfrist: Mandag den 20. november 2023 til Niels Jørgen eller Bodil – se telefon og mail i indbydelsen.
På gensyn til Julefrokosten!
Med venlig hilsen
Klubledelsen for KDAK classic ®

Julefrokost 2023

Af Jens Kabell, Skødstrup

KDAK classic har netop afholdt sin årlige julefrokost på Hotel Falken i Videbæk for medlemmer af klubben og øvrige deltagere i årets mange forskellige arrangementer, fx motor caféaftenerne i sommerens løb, Ringkøbingløbet 2023 og ø-turen for klubmedlemmerne til Lolland, der er omtalt andet sted i bladet.
Der var pyntet op til rigtig julehygge i de dejlige lokaler, hvor ikke mindre end 41 deltagere fra nær og fjern hyggede sig og udvekslede minder fra de mange fælles oplevelser. Som juletraditionen byder var der rigelige mængder god og lækker julemad på bordet – sild, spætter og laks til snapsen, lune frække deller, leverpostej med det hele, de møreste mørbradbøffer og hamburgerryg med kartofler og grønlangkål.
Bunden var lagt og desserten bestod (naturligvis) af risalamande og/eller ost.
Naturligvis var der mandelgaver til de to grådigste eller heldigste deltagere.
I aftenens løb sang vi dejlige julesange fra det omdelte sangblad, dygtigt akkompagneret af Kim Hansen på sit laptop ”luftklaver”.

KDAK classic ønsker alle medlemmer og deltagere en rigtig glædelig jul og et godt nytår 2024, hvor det forhåbentlig endnu en gang kan lykkes at gennemføre alle klubbens aktiviteter på bedste måde med mange glade deltagere.

Bestyrelsen ser frem til et fantastisk år 2024 med løb, træf og møder, hvor vi kan betragte både de allerede kendte og spændende “nye” klassiske- og veteranbiler – og ikke mindst få set eller genset