Også i 2021 blev Ringkøbingløbet en stor succes, hvor planlægningsgruppen havde stort held med at undgå de få, men til tider kraftige regnbyger, som viste sig under selve hovedløbet.

Arrangementet bød torsdag bl.a. på besøg hos “Naturkraft” og en mindre aftentur i omegnen af Ringkøbing – med en afsluttende grillbuffet på Hotel Fjordgården.

Om fredagen skulle kræfterne samles om skønhedskonkurrencen “Concours d’Origine”, hvor de mange smukke og velrestaurerede biler blev bedømt af et strengt, men kompetent dommerpanel. Efter overrækkelse af flotte præmier var der for de tilmeldte et fantastisk fiskebord på Fjordgården – og måske en mulighed for en svingom for de danselystne.

Hovedløbet lørdag samlede ca. 100 startende biler, der med afgang fra Ringkøbing Rådhus kørte en rundtur til hhv. Vedersø og Stauning med ophold og besøg på Vedersø Præstegård og Stauning Whisky. Frokosten blev indtaget på Hotel Ringkøbing, hvor de mange flotte parkerede køretøjer på Torvet og omkringliggende gader trak mange tilskuere. Senere lørdag var der optræden af de deltagere, som havde meldt sig til konkurrencen “Old timer Expert class” med en sketch og/eller udklædning i tidstypiske klæder mm. Lørdagen afsluttedes med en festlig aften med lækker mad, god musik og underholdning ved Jesper Lundgaard på Hotel Fjordgården.

En del af de tilmeldte havde også mod på at deltage i en søndagskøretur til Hvide Sande, hvor der blev budt på en let frokost og en guidet rundvisning/foredrag af “Location Manager” fra optagelsen af TV Serien “Hvide Sande”. Endelig sluttede søndagen med Fernisering i Manøvregangen under slusen, hvor lokale kunstnere åbnede deres udstilling.

Alt i alt et stort og vellykket program – og deltagerne er formentlig enig med mig i at sende en stor tak til løbskomiteen for Ringkøbingløbet 2021, for den enorme arbejdsindsats, der ligger bag afvikling af løbet.

Fotos fra Ringkøbingløbets aftencruise, den 29/7 og Concours d’origin den 30/7 2021

Fotos fra Ringkøbingløbets hovedløb, lørdag, den 31/7 2021